TV Hoeksche Waard ‘online only’

De veranderingen in het medialandschap gaan ook niet voorbij aan Omroep Hoeksche Waard. Mensen ‘kijken TV’ meer en meer op smartphone, tablet en computer, en men kijkt wanneer en hoeveel men wil (video on demand). Lineaire programmering via een televisietoestel zal binnenkort verleden tijd zijn.

Het finaal uitvallen van het oude tv-uitzendsysteem van TV Hoeksche Waard aan het begin van juni 2018 heeft onze reactie op deze ontwikkelingen in een stroomversnelling gebracht.

Investeren in een duur nieuw – maar inmiddels al ouderwets – systeem is voor de omroep niet meer gerechtvaardigd. Daarom heeft het bestuur van Omroep Hoeksche Waard besloten om video content alleen nog via internet te gaan aanbieden.

Met de ingebruikname van deze nieuwe website, zal TV HW binnenkort online en on demand te zien zijn.