Vacature Sportradio HW

Sportradio Hoeksche Waard is op zoek naar nieuwe vrijwilligers ter versterking van het team. Wil jij een belangrijke schakel zijn bij één van de best beluisterde programma’s van onze omroep?

We hebben ruimte voor sportverslaggevers (m/v), presentatoren (m/v) of technici. Enige ervaring is welkom, maar zeker niet vereist. Kan jij of wil jij zo’n functie bij Omroep Hoeksche Waard vervullen, meld je dan aan per e-mail met je gegevens en een korte motivatie.

Een sportverslaggever gaat wekelijks (of volgens schema) één van de lokale sportwedstrijden bezoeken en doet daar een rechtstreeks verslag van. Tijdens de uitzending is de verslaggever meermalen in de uitzending met een voorbeschouwing, wedstrijdverslag en interviews na de wedstrijd. In de uitzending worden meerdere wedstrijden gevolgd en ben je dus onderdeel van een verslaggeversteam.

De presentator is de gastheer tijdens de uitzending, opent het programma en voert de luisteraars mee langs de velden. Gemiddeld presenteer je het programma één keer per 4-6 weken.

De technicus zorgt ervoor dat de uitzending netjes en vlot verloopt, houdt tijdens de uitzending contact met de verslaggevers en bepaalt samen met de presentator wat de luisteraar te horen krijgt. De technicus bedient hiervoor de computers en het mengpaneel waar alle geluidsbronnen tezamen komen.

Andere vacatures