Patrick uit Puttershoek beklimt voor Warchild de hoogste berg van Afrika

Patrick Verrijp uit Puttershoek is de pittige uitdaging aangegaan: in januari beklimt hij de Kilimanjaro. Met deze actie haalt hij zoveel mogelijk geld op om oorlogskinderen te helpen. De Kili-Challenge van War Child duurt tien dagen, waarvan Patrick zeven dagen op de hoogste berg van Afrika (5.895m) doorbrengt.

Het is dit jaar de vijfde keer dat War Child de Kili-Challenge organiseert. Al meer dan 300 helden gingen Patrick voor en beklommen voor War Child de Kilimanjaro. Elke deelnemer die meedoet aan de Kili-Challenge wordt uitgedaagd om via (persoonlijke) sponsoren minimaal 2.400 euro op te halen. Dankzij deze deelnemers kan War Child duizenden oorlogskinderen helpen en een betere toekomst bieden.

De beklimming van de Kilimanjaro is niet alleen een enorme support voor de kinderen in oorlogsgebieden, maar ook een persoonlijke uitdaging die fysiek en mentaal het nodige van de deelnemers vraagt.

“Een kind hoort niet op te groeien met een wapen. Geef elk kind een eerlijke kans.” Voor Patrick is dat de belangrijkste reden om de Kili-Challenge aan te gaan.

Ondersteuning
Deelnemers staan er niet alleen voor. Om hen fysiek en mentaal klaar te stomen krijgen ze zowel ondersteuning bij het fondsenwerven als met de fysieke voorbereiding. Zo is er bijvoorbeeld een weekendtraining in de Belgische Ardennen.

Wil jij Patrick sponsoren of zelf deelnemen aan de Kili-Challenge?
Ben je enthousiast geworden en wil je Patrick graag steunen? Ga dan naar zijn persoonlijke actie-pagina via https://www.warchild.nl/actie/kili-challenge-2019. Meer informatie vind je op www.warchild.nl/kili-challenge.