Gecancelled: Michael Duijts live in de studio

In verband met onvoorziene omstandigheden kan de uitzending van ‘NL Artiesten Aan Tafel’ helaas niet doorgaan en zal op zondag 3 maart worden vervangen door ‘ De Beste Mix’. We proberen de uitzending zo spoedig mogelijk opnieuw in te plannen. Meer informatie hierover verneemt u via onze website en onze socials.


Zondag 3 maart is de Nederlandse Artiest aan Tafel zanger Michael Duijts. De zanger uit het Gelderse Valburg geeft met ‘Ik ben weer vrijgezel’ een vervolg aan z’n in april 2018 gelanceerde single ‘Duizend mooie vrouwen’. Net zoals z’n debuutsingle is Jheron van der Heijden verantwoordelijk voor de tekst en muziek. Met Michael praten we over zijn nog korte loopbaan als zanger en over zijn toekomstplannen.

Naast deze gast is er een telefonisch gesprek met zangeres Maria Goosen over haar single ‘Je vader is hier’. Een echt levenslied en een plaat met een traan. Luister gezellig mee of kom langs in de studio aan het Schouteneinde in Puttershoek.

Uitzending : Zondag 3 maart van 13u tot 14u
Presentatie : Arma van Katwijk
Techniek : Robin Reedijk