Anita (van de Rapsodies) komt op bezoek

Zondag 28 april is de NL artiest aan tafel niemand minder dan Anita (van de Rapsodies). Anita verdient al jaren haar sporen in de muziek en is ook al vele malen te gast geweest bij Omroep Hoeksche Waard. Anita is begonnen met de Rapsodies en later als solo-artieste verder gegaan. Ze schrijft vrijwel alle liedjes zelf en heeft dan ook al vele CD’s op haar naam staan. Nu komt ze met een nieuwe single “Want als je lacht” en het gaat over hoe leuk het is om oma te zijn.

Verder in de uitzending 2 telefonische interviews, te weten met Konfetti over hun single “Dans de tralala” en met Chris Haverman over zijn nieuwe single “Hoog in de hemel”.

 

Luister gezellig mee of kom langs in de studio in Puttershoek.

Uitzending : zondag 28 april van 13u – 14u
Presentatie : Arma van Katwijk
Techniek : Peter Groeneveld