Nigel Fischer schuift aan

Zondag 7 april is de NL artiest aan tafel zanger Nigel Fischer uit Utrecht. Nigel begon zoals veel zangers op feestjes van vrienden te zingen en zijn vrienden kregen al snel door dat hij talent had en daar wat mee moest doen.  Inmiddels heeft hij al een aantal singles op zijn naam staan en nu is zijn single : “Ik ben niet lui maar te snel moe” uitgekomen en is hij deze aan het promoten.  We praten hier uitgebreid over en laten een aantal van zijn eerdere singles en natuurlijk ook deze nieuwste single horen.

Om 13.45u hebben we telefonisch contact met zangeres Colinda over haar nieuwste single : “Ik hou zo van jou”. Colinda is bekend geworden met haar single uit 1987 “Kom dans met mij Colinda”. Ook kennen we haar van het Holland Duo.

Uitzending : zondag 7 april van 13.00u – 14.00u
Presentatie : Arma van Katwijk
Techniek : Sven van Arkel