Bob Sinclar, The Supermen Lovers, Robbie Williams – Romantico Starlight (ITP: week 21)

Deze week is Bob Sinclar, The Supermen Lovers, Robbie Williams – Romantico Starlight onze ‘In The Picture’-track.

Een aantal weken geleden verscheen de single ‘Electro Romantico’ van Bob Sinclar en Robbie Williams. Nu is er een remix verschenen die wel eens een heerlijke zomerhit zou kunnen worden. Gebaseerd op ‘Starlight’ van The Superman Lovers en in samenwerking met hen heeft Bob Sinclar deze remix/mashup geproduceerd. Wij krijgen zin in de zomer van deze track en daarom is ‘Romantico Starlight’ deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: