Damian Petrus speelt live, een update Hoeksche Mooie en houtkunstenaar Evert Peelen

Vanavond een bomvolle Culture Club. In de studio hebben we allereerst te gast de jonge muzikant Damian Petrus. Hij vertelt over zijn studie muziekdocent aan het conservatorium en speelt live maar liefst drie nummers. Damian begeleidt zichzelf daarbij op akoestisch gitaar. Verder spreken we aan de telefoon met
Harrie Remie over het cultuurweekend Hoeksche Mooie. Een update van dit nieuwe creatieve evenement dat in juni gaat plaatsvinden op het Land van Es!
En naast de culturele agenda, hebben we ook een tweede live gast in de studio: houtkunstenaar Evert Peelen! Hij exposeert momenteel in galerie Ludiek in Strijen. Dat en meer tussen 20:00 en 21:00 bij Omroep Hoeksche Waard.

Presentatie: Michon Sprengers
Techniek: Marthijs Klein