Info uit DFTM!

Bert had afgelopen maandag weer een volle uitzending. Hieronder leest u de hoogtepunten van de uitzending. De singel “Romantico Starlight” van Bob Sinclar, The Supermen Lovers en Robbie Williams werd in deze uitzending gelanceerd als nieuwe ITP bij Radio HW. Deze plaat hoor je heel de week regelmatig voorbij komen. Elders op de website is meer info en audio te vinden over de nieuwe In The Picture. Ook kunt u de muziek van de laatste uitzending , De Keuze van Marthijs en alle In The Pictures nog eens rustig beluisteren op Spotify. Voor een overzicht van de afspeellijsten klikt u hier.

 

De Keuze van Marthijs
Speciaal omdat Nederland het ESF gewonnen heeft, is DKVM van deze week het nummer ‘Amsterdam’ van Imagine Dragons. Imagine Dragons is een hedendaagse indie-alternative rock band, onder leiding van leadzanger Dan Reynolds. De band is opgericht in 2008 en sinds dien hebben ze 4 albums uitgebracht en vele hits op hun naam staan, zoals ‘Radioactive’, ‘Demons’ & ‘Thunder’. Dan Reynolds zingt vooral over depressie en over zijn pestverleden en hoopt daarmee andere (jonge) mensen te inspireren en te motiveren om niet op te geven en het beste uit zichzelf te halen. In het nummer ‘Amsterdam’, wat uit hun debuutalbum komt, zingt hij o.a. over hoe hij Amsterdam als droomstad ziet, omdat je daar zonder schaamte jezelf kan zijn.

 

De Nieuwe Vergeten muziek van Morgen
Elke week laten wij u een leuke, nieuwe single horen waarvan wij denken dat deze in de toekomst niet door zal breken. De Nieuwe Vergeten Muziek Van Morgen was van Ronika, een singer/songwriter, producer en multi-intrumentalist die officieel uit Nottingham komt, maar tegenwoordig haar basis heeft in Londen. Haar debuutalbum ‘Selectadisc’ uit 2014 verscheen op haar eigen label. In 2017 verscheen haar tweede album ‘Lose My Cool’. Naast solowerk was ze ook regelmatig werkzaam met andere artiesten zoals bijvoorbeeld Groove Armada. Ze werkt momenteel weer aan een nieuwe album en de single ‘Loved Up’ is alvast een eerste kennismaking daarmee.

 

Vergeten Dansplaat
Elke week brengen we ook een vergeten dansplaat ter gehore, vaak uit de 70’s, 80’s of 90’s. De Vergeten Dansplaat was van C-Bank. Dat is een Freestyle/Electro studio project waar verschillende producers in wisselde samenstelling zich mee bezig hielden. John Robie, Larry Wu, Elvin Molina, & Mickey Garcia. Deze track was de debuutsingle en werd geschreven door John Robie. De vocalen zijn van Jenny Burton, die de meesten misschien wel kennen van haar hit ‘Bad Habits’. De track ‘One More Shot’ was één van de eerste Freestyle platen.

 

De uitzending is terug te luisteren via ‘gemist’.