‘Liefhebbers’ van SHO zoeken naar nieuwe voetbalaanwinsten

Een groep van zo’n twintig 35-plussers speelt elke donderdagavond op het hoofdveld van SHO een potje voetbal. De ‘Liefhebbers van SHO’, zoals het team zich noemt, speelt wekelijks onderling een wedstrijdje met de zaalvoetbalregels. Dus: geen lichamelijk contact en ook slidings zijn verboden. ‘Omdat de groep op leeftijd is’, worden nieuwe spelers gezocht.

De groep voetballers is nog te jong om zich in te schrijven voor het in opkomst zijnde Walking Football, maar heeft ook niet de behoefte om elke zaterdag in een wedstrijd van elf tegen elf alles te geven.

Afgelasting

,,Gemiddeld spelen we zes tegen zes, maar door vakanties blessures of werk varieert dat’’, meldt een van de spelers op de clubsite. Het minimale aantal spelers dat aanwezig moet zijn is acht, waardoor er altijd een wedstrijd van vier tegen vier gespeeld kan worden en een afgelasting zelden voorkomt.

Aanmelden kan ter plaatse.