Live at Wantij uitverkocht

De derde editie van Live at Wantij met Racoon, DI-RECT, Nielson en Wulf is uitverkocht. Dat maakt de organisatie zojuist bekend. De 500 zakelijke kaarten waren in februari al uitverkocht. Live at Wantij vindt op vrijdag 14 juni plaats in het Wantijpark in Dordrecht. De deuren gaan om 16:00 uur open en het festival gaat door tot 23:00 uur. 

Voor de Dordtse zanger Nielson is Live at Wantij een thuiswedstrijd. Na de eerste editie in 2017 is hij er komend jaar weer bij om voor zijn stadsgenoten op te treden. Nielson werd bekend door zijn deelname aan de talentenjacht ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ in 2012. Hij won het programma niet, maar scoorde wel een hit met zijn zelfgeschreven nummer ‘Beauty & de brains’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en scoort hij regelmatig hits. Denk aan ‘Sexy als ik dans’, ‘Hoe’, ‘Mannenharten’ en zijn meest recente hit ‘Diamant’. Met ‘IJskoud’ scoort Nielson opnieuw een top 10 notering in de Top40.  Ook was Nielson dit jaar een van de deelnemers van het populaire programma ‘Wie is de mol?’.

Racoon kan leunen op een lange reeks hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Met hun album ’Look Ahead And See The Distance’ stonden ze in april in een stijf uitverkochte Ziggo Dome. Momenteel doet Racoon een theatertour, zijn ze de maandelijkse muzikale gast bij DWDD en wordt er gewerkt aan nieuwe muziek. Het is de eerste keer sinds 2005 dat Racoon weer in Dordrecht staat.

DI-RECT staat al ruim 15 jaar aan de Nederlandse top en kan leunen op een flinke reeks radio en live klassiekers. Hun sound is dansbaar en opzwepend en je moét dit een keer live meegemaakt hebben. Komend voorjaar staan de heren in diverse theaters in het land.

Wulf was in 2018 niet van de radio en streaming services af te slaan. Met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ is het een jaar geworden om niet snel te vergeten. Het afgelopen jaar stond Wulf o.a. op festivals als Paaspop, Tuckerville en Concert at SEA. Aankomend jaar staat hij voor het eerst op Live at Wantij.

Zaterdag 15 juni, de dag na Live at Wantij, vindt Wantijpop plaats. Wantijpop is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Hier zijn Ilse DeLange, Kraantje Pappie, The Dirty Daddies, Naaz, Indian Askin, Merol en Nana Adjoa te zien.