Rally Team overhandigt cheque aan hospice

Afgelopen woensdag, 22 mei, kwamen Cock Schepen en Bas Verhey na een 10 daagse Rally, in hun 28 jaar oude Jeep Cherokee, aan bij de Hospice. In 10 dagen tijd reden ze vanaf Brussel dwars door Engeland, Wales en Schotland om uiteindelijk te finishen in Edinburgh. Met het rijden van deze rally van ruim 3500 km, haalden Cock en Bas een prachtig bedrag van 1250 euro op voor de Hospice.
De hospice is hier heel erg blij mee. Het was een mooi avontuur met heel goed weer onderweg en bijzondere ontmoetingen met andere Rally rijders. In Edinburgh werden ze bij de finish warm onthaalt door een groep doedelzakspelers. Ook in de hospice was er een warm onthaal. Na koffie met gebak in de hospice en het vertellen van de “Rally-verhalen”, werd de mooie cheque overhandigd.