SSS VR2 speelt nacompetitie op 1 juni

Na de overwinning op CSW VR1 afgelopen zaterdag (25 mei), pakte SSS VR2 de derde periodetitel! Hierdoor speelt SSS VR2 de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Zaterdag 1 juni de eerste ronde van de nacompetitie! Om 14:30 uur de wedstrijd The Knickerbockers VR1 – SSS VR2 in Groningen!

SSS VR2 won met 2-3 in Wilnis van CSW VR1!! Na een 1-1 ruststand, werd de tweede helft over de streep getrokken! Hierna was het even wachten op de uitslag van IJzendijke, maar ze verloren met 5-0 van kampioen Saestum. Hierdoor pakte SSS VR2 de derde periodetitel!!

De 1e ronde in de nacompetitie is tegen The Knickerbockers VR1 in Groningen op 1 juni, maar tegelijk met de KNVB districtbeker finale FC Maense VR1 – SSS VR2.

SSS is daarom in overleg gegaan met de KNVB.

Inmiddels is er duidelijkheid: SSS VR2 speelt a.s. zaterdag (1 juni) de 1e ronde van de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse! Om 14:30 uur de wedstrijd The Knickerbockers VR1 – SSS VR2 in Groningen!

De KNVB beker finale wordt verzet door de KNVB.

SSS VR2 zal met een bus naar Groningen reizen om daar de strijd aan te gaan voor de volgende ronde in de nacompetitie. In de afbeelding het nacompetitieschema.