SV Piershil op zoek naar spelers

Regelmatig was Piershil dit seizoen in het nieuws, vanwege weer een grote nederlaag. Maar ook vanwege de complimenten na afloop, van tegenstanders en scheidsrechters. Het doorzettingsvermogen, de wedstrijdmentaliteit en de homogeniteit werden geroemd. ‘De kampioen van de derde helft’ vulde dat zelf aan met gezelligheid. De degradatie is een feit.

De hoofdprijs van seizoen 2018-2019

SV Piershil is klaar om de volgende stap te zetten. Hiervoor zoeken we jongens die het leuk vinden om onze selectie te verbreden en versterken. ‘Passie en strijd, altijd fair’, zo luidt ons devies.

Heb je zin in een spannend seizoen, met automatische opname in een hechte vriendengroep? Ben je op zoek naar een vereniging die stap voor stap weer prestatievoetbal wil gaan spelen? Dan ben jij de juiste speler voor ons!

Aanmelden kan via: secretaris@svpiershil.nl of bel met Cor van Ruiven (bestuurslid voetbal zaken): 06-13143599.