Theater Het Kruispunt op zoek naar herinneringen

Het Kruispunt bestaat dit jaar 25 jaar. En dat wordt groots gevierd met leuke kortingsacties en activiteiten. Op 14 september vindt de culturele opening plaats. Een dag vol met optredens van artiesten en lokale verenigingen, (kinderactiviteiten) en hapjes en drankjes. Onderdeel van deze dag is de opening van een fototentoonstelling van Het Kruispunt van vroeger tot nu.

Het Kruispunt is daarvoor op zoek naar herinneringen in de vorm van foto’s en verhalen. Iedereen die iets leuks, onvergetelijks, verdrietigs of spannends in Het Kruispunt heeft beleefd en daar een foto van heeft, mag dit sturen naar Het Kruispunt. Mogelijk wordt deze foto met het verhaal dan vertoond in de tentoonstelling.

De foto en de bijbehorende anekdote/verhaal mag worden gemaild naar marketing@theaterhetkruispunt.nl.