Dit is de titel

De eerste regel van een alinea

De eerste paragraaf met een aantal regels tekst. Maar dan moet i wel lang zijn omdat ik geen idee heb hoeveel plek er is. Ik denk dat i nu wel lang genoeg zal zijn.
Ik ben nu een nieuwe regel begonnen met shift+enter. Even kijken of deze dan ook op een nieuwe regel start, of blijft de tekst doorlopen?

Dit is een citaat dat zo lang is dat het over meerdere dias verdeeld zal moeten worden. Dit betekent wel dat het een beetje onzinnig gaat worden. Het is uitermate lastig om iets zinnigs te zeggen over niets en toch een paar regels te vullen.

Dit is een tweede paragraaf, maar deze is wat korter. en als ik hier een een kop voor een volgende alinea plaatst, dan begint een nieuwe dia? En deze zin, staat i niet op tv, maar wel op de site?

Kop van tweede alinea

En hier komt dan de tekst van de tweede alinea. Deze moet precies lang genoeg zijn om een pagina te vullen. Zodat we op de volgen de dia weer iets kunnen testen. Op de volgende dia testen we wat er gebeurd als die dia met een losse <br /> begint. Maar pfft daar is wel veel tekst voor nodig. Ik denk dat ik nu op de helft ben? Zelfs iet er over al. Mooi dan is er niet veel meer voor nodig om een volgende dia te maken. Natuurlijk had dit ook met Lorem ipsum gekund, maar dit is toch veel leuker? Nog een heel klein beetje tekst en dan zijn we op de nieuwe dia…..

Nu hebben we er een dia bij! Meteen maar een paragraaf van gemaakt Maar zien we de <br /> aan het begin van deze dia?