Milieustraat alleen nog op afspraak toegankelijk

Automatisch gegenereerde post afkomstig van de RSS feed van Hoeksch Nieuws
Het bericht is hier te vinden.

!!HIER STAAT IN HET ORIGINEEL EEN AFBEELDING!!

HOEKSCHE WAARD – Met ingang van maandag 14 december 2020 is de milieustraat in Westmaas alleen open voor inwoners die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Deze afspraak kan nu eenvoudig gemaakt worden via de website www.radhw.nl of via de app RAD HW. 

Afgelopen voorjaar stonden er tijdens de eerste golf van COVID-19 lange wachtrijen voor de milieustraat in Westmaas. Dit was toen een onbedoeld neveneffect van de intelligente lockdown.  De RAD constateert nu opnieuw langere wachtrijen, als gevolg van de recentelijk aangescherpte maatregelen.

Met een afsprakensysteem wordt het aantal bezoekers beter verdeeld over de dag. Piekmomenten en onvoldoende doorstroom van bezoekers wordt hierdoor voorkomen. Dit sluit aan bij het landelijk beleid om de verspreiding van het virus terug te dringen. Voordeel is dat lange wachtrijen worden voorkomen. 

Het maken van een afspraak kan eenvoudig via de website www.radhw.nl of via de app RAD HW.  Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd is er een keuzemogelijkheid voor een bepaalde datum en tijdblok. U kunt uw bezoek maximaal 2 weken vooruit plannen. Nadat u heeft gereserveerd wordt de afspraak digitaal bevestigd. 

Het is nu reeds mogelijk om een afspraak in te plannen voor maandag 14 december.

Let op: 

  • Vanaf 14 december a.s. is een bezoek zonder reservering niet mogelijk. Zonder reservering krijgt u GEEN TOEGANG!
  • Reserveren kan uitsluitend via www.radhw.nl of via de RAD HW app. Heeft u geen internet? Vraag vrienden, familie of buren om u te helpen.
  • Telefonisch kunnen geen afspraken worden gemaakt. 
  • Kom op tijd naar de milieustraat
  • Neem bij het ophalen van de bestelling de orderbevestiging (geprint of digitaal) en persoonlijke legitimatie (paspoort, rijbewijs of ID-kaart)
  • Neem uw eigen toegangspas voor de milieustraat mee. De toegangspas is NIET overdraag. Afval dat door derden wordt aangeboden namens de eigenaar van de pas, wordt niet geaccepteerd.
  • Houd u aan de maatregelen
  • Tip download de app RAD HW
  • Lukt het niet om een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op via 0186 57 25 86 of mail naar info@radhw.nl.

 

 

De RAD app is nu te downloaden in de Google Playstore en in de Appstore.

APPSTORE Link

https://apps.apple.com/nl/app/rad/id1529103951

PLAYSTORE Link

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.twogoMobile.radhw